top of page
Construction work planning

Palvelumme

Tarjoamme kattavia palveluita rakennusalalle, mukaan lukien suunnittelu, korjaussuunnittelu, rakennushankkeiden toteutus, projektinjohto ja monipuoliset asiantuntijapalvelut. Panostamme laatuun, asiakaslähtöisyyteen ja taloudelliseen tehokkuuteen jokaisessa projektissa.

Rakennushankkeet

Tarjoamme monipuolisia rakennushankkeita, jotka suunnittelemme, toteutamme ja myymme asiakkaille. Keskitymme korkealaatuisten asuntojen ja kiinteistöjen rakentamiseen, jotka vastaavat nykypäivän vaatimuksia ja tarjoavat viihtyisän asumis- tai työympäristön.

Rakennesuunnittelu

Rakennesuunnittelutiimimme koostuu kokeneista insinööreistä ja suunnittelijoista, jotka ovat erikoistuneet eri materiaalien käyttöön rakennusten ja infrastruktuuriprojektien suunnittelussa. Suunnittelemme uudiskohteet ja korjauskohteet materiaalista riippumatta.

Projektinjohto

Pyrimme optimaaliseen kustannustehokkuuteen ilman, että se vaikuttaa laatuun tai toiminnallisuuteen. Teemme tarkkaa resurssienhallintaa ja suunnittelemme projektit huolellisesti minimoidaksemme hukkaa ja aikataulupaineita. Käytämme luotettavien alihankkijoiden ja toimittajien verkostoamme hyödyksi, jotta voimme tarjota kilpailukykyisiä hintoja ja korkeaa laatua.

Urakointi

Työmaaurakoinnin palvelumme kattavat erilaiset rakennusprojektit, oli kyseessä sitten uudisrakentaminen tai korjausrakentaminen. Käytämme kokemustamme ja osaamistamme varmistaaksemme, että työmaa etenee sujuvasti aikataulussa ja budjetissa.

Korjaussuunnittelu

Analysoimme huolellisesti rakennusten tilan ja tunnistamme mahdolliset vauriot tai puutteet. Tämän jälkeen kehitämme yksilöllisen korjaussuunnitelman, joka täyttää asiakkaan tarpeet ja budjetin. Käytämme laadukkaita materiaaleja ja takaamme korjauksen kestävyyden ja pitkäikäisyyden.

Työmaavalvonta ja vastaava työnjohtaja

Varmistamme, että rakennusprosessi etenee suunnitellusti ja että työvaiheet toteutetaan asianmukaisesti ja turvallisesti. Tarkkailemme rakentamisen laatua  ja seuraamme aikataulua ja budjettia. Tunnistamme mahdolliset aikataulupaineet tai kustannusten nousut ja pyrimme löytämään niihin ratkaisut ennen kuin ne aiheuttavat suurempia ongelmia. Tämä auttaa varmistamaan, että projekti pysyy aikataulussa ja budjetissa, mikä säästää aikaa ja resursseja.

Pyydä tarjous palveluistamme

Cement

Lähetä meille vapaamuotoinen tarjouspyyntö sähköpostilla, tai ota yhteyttä verkkosivujemme yhteydenottolomakkeen kautta. Vastaamme tarjouspyyntöihin nopeasti!

bottom of page