top of page

Kreos tutuksi

Olemme vuonna 2020 perustettu rakennusalan yritys ja olemme tehneet lyhyessä ajassa merkittäviä saavutuksia asuntojen rakentamisen, suunnittelun ja projektinjohdon alalla pääkaupunkiseudulla.

Olemme rakentaneet useita laadukkaita asuntoja, jotka vastaavat asiakkaidemme korkeita odotuksia. Panostamme huolelliseen suunnittelutyöhön ja huomioimme sekä toimivuuden että esteettiset seikat, luoden viihtyisiä ja kestäviä tiloja.

Projektinjohdon osalta olemme osoittaneet vahvaa kykyämme johtaa ja toteuttaa onnistuneesti erilaisia rakennushankkeita. Tiimimme ammattitaito ja tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa takaavat, että projektit etenevät sujuvasti aikataulussa ja budjetissa. Pyrimme jatkuvasti pitämään avoimen viestinnän kanavat auki ja huolehdimme tarkasta resurssienhallinnasta, jotta projektien laatu ja tehokkuus ovat taattuja.

Yrityksemme arvopohjaan kuuluu asiakaslähtöisyys, laatu, luotettavuus ja innovatiivisuus. Pyrimme ylittämään asiakkaidemme odotukset ja luomaan kestäviä ratkaisuja, jotka kestävät aikaa. Jatkuva ammattitaidon kehittäminen ja uusimpien rakennusteknologioiden seuraaminen ovat meille tärkeitä, jotta voimme tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää siitä, miten voimme tuoda ammattitaitomme ja kokemuksemme käyttöösi ja rakentaa menestyksesi yhdessä.

Sauna, iso laatta
bottom of page